Spring til indhold

Teaterforeningen højt humør

Foreningens navn; Amatørteaterforeningen ”Højt humør” for Sdr. Vium og omegn

Foreningen er hjemmehørende; I Sdr. Vium

Formål; Foreningens formål er at give borgerne i og omkring Sdr. Vium et mangfoldigt teatertilbud. Ligeledes at skabe fællesskab og glæde.

Foreningens vedtægter-2

Formand: Dorthe Nielsen    Mail: dorthenielsen@msn.com Mobil: 23304049

I år opføres: Der i Kvong lørdag 9 marts 2019 kl .19.00 samt i Sdr. Vium fredag 15 marts kl. 19.00 og lørdag 16 marts 2019 kl. 19.00

Clausens maskinfabrik

 

Vi befinder os i Sigurd Clausens kontor. Sigurd er grundlægger og direktør for firmaet Clausens Maskiner ApS. Et mindre firma, som med 8 ansatte fremstiller forskellige maskiner og apparater – alle opfundet og udviklet af Sigurd og hans trofaste følgesvend gennem mange år, Anton Mikkelsen.
Eftersom både Sigurd og Anton bruger en del tid på værkstedet, hvor de tit er optaget af at konstruere nye maskiner og dippedutter, bliver en stor del af firmaets daglige drift varetaget af Maria Mortensen – en bister, men inderst inden hjertegod, ældre pebermø.
En lidt kriminel tidligere ansat stjæler nogle af Antons tegninger, som han sælger til Antons konkurrent Inter-Agro. Men selvfølgelig bliver mysteriet opklaret af byens svar på Sherlock Holmes, Kim Arnesen, IT-sælger og tidligere klassekammerat med Jesper Clausen, Sigurds søn. Sigurds datter, Camilla og Kim danner det unge par i stykket.